maandag 28 april 2014

DOMINIQUE LEROY



De dame in het midden herkent u vast, Dominique Leroy, de opvolgster van de verketterde Belgacom-CEO, Didier Bellens.

FOTO 1.
De foto werd genomen op de persvoorstelling met links minister Labille als vertegenwoordiger van onze geliefde overheid, rechts Stefaan De Clercq als voorzitter van de Raad van Bestuur. Het akkoord wordt symbolisch bekrachtigd door drie paar handen in mekaar te friemelen. Maar DL heeft het niet begrepen op zo’n jongensachtig gedoe en houdt haar éne hand eronder en de andere erboven. Veiligheid boven vuiligheid. En let u ook eens rechts van DL’s hals. Daar rusten Labilles vingers en daaronder zijn hand die haar hals aan het bewerken is. De Clercq heeft dat gezien en aan zijn blik kan je zien dat hij ook iets van plan is.

FOTO 2.

Labille heeft zijn deel van zijn taak gedaan, nu is het aan De Clercq. Let op het mannetje rechts, stijf van jaloezie omdat niet hij, maar de schijnbaar iets jongere De Clercq DL mag aanraken. DL wacht behoedzaam af, ze is er niet zo gerust in wat De Clercq nu zal doen.

FOTO 3.

Labille kijkt heel zelfvoldaan. De Clercq heeft zijn aanval ingezet en DL kijk nu angstvallig. Let op het wantrouwen in haar blik. De Clercq zijn lippen staan op chargeren, maar haar ogen zeggen  dat ze een zoen op haar wang echt niet ziet zitten.

FOTO 4.

Labille heeft haar losgelaten en laat haar volledig over aan De Clercq. DL’s armen vertolken die vrijheid maar haar linkerarm duwt die vervelende De Clercq weg. De Clercq voelt die arm en krijgt ondertussen het signaal dat een kus op haar wang niet goed zal aankomen. Maar let ook op zijn harde handgreep op haar rechter schouder.

FOTO 5.

Labille, nog zelfvoldaner dan daarjuist verlaat het toneel en let u eens op DL’s linker arm. De Clercq wordt nu ter hoogte van zijn kruis duidelijk gemaakt dat het moet ophouden. De Clercq heeft het begrepen en kust haar nu op haar hoofd als een vader zijn dochter net voor haar ja-woord voor het altaar. 

Onuitputtelijk, die lichaamstaal. 

Als dit verhaal volgens jou niet 100 % waar is, mail mij dan het verzinsel.

1 opmerking:

Ellen zei

Zij blijft er lacherig onder, omdat het anders allemaal te streng zou overkomen. Terwijl ze eigenlijk met haar ogen wil bliksemen: blijf van mij! Toch niet gemakkelijk om een vrouw te zijn. En ook niet om een man te zijn. Want wanneer met je nu wel kussen en wanneer kus je beter niet?